E.M.E Bilservice i Kolbäck -

BOSCH-ansluten bilverkstad!

Vi utför service och reparation av personbilar, lätta lastbilar, släpkärror och hästtransporter m.m. Vi har fullutrustad däckverkstad, AC-behörighet och kan utföra 4-hjulsinställning.

Boka / Kontakta oss

E.M.E startades 2002 av Erik Mark

OM Erik Mark

Jag som driver verksamheten heter Erik Mark. Jag har tre tekniker anställda och en kundmottagare.

I grunden har jag en treårig fordonsmekanisk utbildning och jag har sedan arbetat som anställd mekaniker, bland annat på bilprovningen och som chefsmekaniker på ett av STCC-teamen. Jag har jobbat med rally, banracing (STCC, Camaro Cup) och dragracing, både nationellt och internationellt. Under våren -06 var jag hos Lazze i Kalifornien och gick en plåtkurs.

Företagets mål

Målet med företaget är att hela tiden utveckla verksamheten med utbildning och utrustning för att kunna erbjuda en full verksamhetsbredd.

Vi jobbar hårt för att hålla hög kvalitet på material såsom reservdelar, oljor m.m., samt på utfört arbete.

Baserat i Kolbäck

Verksamheten är baserad i Kolbäck. Vi har privatpersoner och företag från hela Mälardalen som kunder.